Kan ik Raptor Liner aanbrengen op velgen?

Natuurlijk kan je Raptor Liner aanbrengen op velgen. Dit kan je doen op zowel stalen als aluminium velgen.

De volgende stappen zijn aangeraden:

1. Schuur de bestaande verflaag op met schuurpapier korrel 80-180
  2. Bij chrome velgen raden we aan het chrome te breken door ook op te schuren (mat zetten)
  3. Hierna moet je de velgen ontvetten met onze trage ontvetter tot al het stof en residu verwijderd is
  4. Stukjes die moeilijk te schuren zijn kan je een laag transparante hechtingsprimer aanbrengen
  5. Bij chrome raden we 2 lagen etch primer aan
  6. Laat de aangebrachte primer 20 minuten drogen (Referentie bij 20°)
  7. Breng een lichte laag Raptor Liner aan (vernevelen)
  8. De tweede laag mag volledig dekken

Tip: Als je de velgen zwaar gaat gebruiken, bij bijvoorbeeld extreem off-road of 4x4, raden we aan de tweede laag (eenmaal droog) lichtjes op te schuren en nog een dunne 3e laag aan te brengen.